دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

دیابت و اندام ها

نویسنده Mahan Medical 1401/04/14 20:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : دستگاه گوارش,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

وقتی فردی دیابت دارد، سطح قند خونش بالاست. اگر سطح گلوکز بالا بماند، مشکلات سلامتی زیادی ممکن است ایجاد شود. مدیریت این سطوح می تواند خطر افزایش قند خون را که باعث آسیب به بدن می شود، کاهش دهد. و تشخیص زودهنگام دیابت و همچنین پیروی از یک برنامه درمانی که شامل مراقبت های پزشکی منظم، تغییر شیوه زندگی و دارو است، می تواند به محدود کردن اثرات دیابت کمک کند. و این مقاله به برخی از عوارض طولانی مدت دیابت و نحوه پیشگیری از آنها می پردازد. و در اینجا نحوه تشخیص علائم رایج دیابت را بیاموزید.


ماهان مدیکال مرجع تخصصی عرضه انواع جوراب واریس در یرند های معتبر داخلی و خارجی


انواع دیابت

گلوکز یا قند خون منبع اصلی انرژی برای بدن انسان است. از غذایی که مردم می خورند به دست می آید. هورمون انسولین به سلول های بدن کمک می کند تا گلوکز را به سوخت تبدیل کنند. و در دیابت نوع 1، سیستم ایمنی بدن به سلول های لوزالمعده حمله می کند و آنها را از تولید انسولین باز می دارد. در دیابت نوع 2، بدن قادر به ساخت انسولین نیست یا انسولین آنطور که باید کار نمی کند. و در هر دو نوع دیابت، میزان قند خون بیشتر از آنچه باید باشد می شود. و نوع 2 شایع تر است. این بیماری در طول زمان ایجاد می شود و اغلب به عدم ورزش، رژیم غذایی ناسالم یا چاقی مربوط می شود، اگرچه عوامل دیگری نیز ممکن است فرد را مستعد ابتلا به آن کنند. نوع 1 معمولاً ژنتیکی و رایج ترین منبع مورد اعتماد در کودکان و نوجوانان است، اگرچه می تواند در هر سنی ایجاد شود. و هر دو نوع دیابت می توانند آسیب های مختلفی را به بدن وارد کنند اگر فرد این بیماری را کنترل نکند.

سیستم گردش خون و قلب و عروق

سطح بالای گلوکز خون می تواند به تمام قسمت های سیستم قلبی عروقی آسیب برساند. به همین دلیل، ارتباط نزدیکی بین دیابت و مشکلات قلبی عروقی وجود دارد.

رگ های خونی

قند خون اضافی باعث کاهش خاصیت ارتجاعی عروق خونی و باریک شدن آنها می شود و جریان خون را مختل می کند. این می تواند منجر به کاهش عرضه خون و اکسیژن شود و خطر فشار خون بالا و آسیب به رگ های خونی بزرگ و کوچک را افزایش دهد. و فشار خون بالا یک عامل خطر برای بیماری قلبی است. نزدیک به 74 درصد از بزرگسالان مبتلا به دیابت دارای فشار خون بالا هستند. و آسیب به عروق خونی بزرگ به عنوان بیماری ماکروواسکولار شناخته می شود، در حالی که بیماری میکروواسکولار به آسیب عروق خونی کوچک اشاره دارد. و عوارض بیماری ماکروواسکولار عبارتند از:

  •     حمله قلبی
  •     سکته
  •     بیماری شریانی محیطی

بیماری میکروواسکولار همچنین می تواند منجر به مشکلاتی در موارد زیر شود:

  •     چشم ها
  •     کلیه ها
  •     سیستم عصبی

فرد مبتلا به دیابت می تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی و گردش خون را با موارد زیر کاهش دهد:

  •     مدیریت سطح قند خون
  •     ترک سیگار
  •     مدیریت فشار خون و چربی ها
  •     استفاده از داروهای تجویزی، مانند داروهای استاتین، برای کاهش کلسترول
  •     نظارت بر فشار خون
  •     ورزش منظم
  •     خوردن یک رژیم غذایی غنی از فیبر

برای برخی از افراد مبتلا به دیابت نوع 2، دستورالعمل‌های فعلی توصیه می‌کنند که پزشکان مهارکننده‌های هم‌ترانسپورتر 2 سدیمگلوکز، و آگونیست‌های گیرنده پپتید 1 شبه گلوکاگون، را تجویز کنند. و این داروها می توانند خطر ابتلا به قند خون بالا و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهند. آنها همچنین برای کاهش وزن، کاهش فشار خون، کاهش التهاب سیستمیک و بهبود عملکرد قلب کار می کنند. و دستورالعمل ها این موارد را برای افرادی که دیابت دارند، بعلاوه افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک با خطر بالای نارسایی قلبی و بیماری مزمن کلیوی توصیه می کند. و این داروها همچنین می توانند خطر پیشرفت بیماری مزمن کلیه را کاهش دهند. پزشک همچنین ممکن است آنها را برای درمان آترواسکلروز بدون ارتباط با نارسایی قلبی تجویز کند.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن